Only 15 days left till Dancefair, Netherlands

Only 15 days left till the biggest educational event in modern EDM. Dancefair will host over 150 seminars and workshops by Dutch and International DJs and producers, audio engineers, event organizers, and music labels. On the Expo floor manufacturers will present the latest products for visitors to check out and play with. Dancefair is an event not to be missed for anyone working or wanting to work in the electronic (dance) music industry.

This post will continue in Dutch after the break…

16 en 17 Februari 2013

We gaan aftellen EDM Freaks! Nog 15 dagen te gaan en Dancefair 2013 is een feit! Nicky Romero, Laidback Luke, Kaiserdisco, Marc Romboy, 2000&One, Frontliner, D-Block & S-te-fan, Digital Punk, Luna en Gregor Salto zijn o.a. present om hun studio geheimen en lifestories met jou te delen. Ze zijn er puur en alleen om jou te inspireren een betere dj en/of producer te worden!

Er zijn nog kaarten te koop als je toch besluit niets te willen missen van de in totaal 130 seminars en de Demo Feedback Lounge met in totaal 70 labels. Ook is er een vette beursvloer met o.a Pioneer, Reloop tot vintage hardware en nog veel meer om te checken.  

Als je geen interesse hebt om seminars van top artiesten bij wilt wonen of heb je geen eigen producties hebt om te laten horen aan labels? Dan zijn er ook  ‘beurs only‘ tickets te koop voor 10 euro. Hiermee kun je alleen de beursvloer op. 

NEEM EEN INTRODUCEE MEE!

Bij iedere seminar ticket van 30€ of 50€ euro mag je vanaf dit jaar een introducee meenemen. Jouw introducee heeft dan alleen toegang tot de beurs, niet tot de seminars en de Demo Feedback Lounge! Handig als je niet alleen wilt afreizen naar de Jaarbeurs of als je iemand meeneemt die geen intresse heeft in de seminars en alleen gear wilt checken op onze 1500m2 beursvloer. Indien er nog plaats beschikbaar is, kan die persoon nog upgraden naar een volledige Dancefair ticket aan de kassa tijdens Dancefair.

Maar let op, de kans is zeer groot dat de seminar tickets zullen uitverkopen in de voorverkoop!

Highlights/verbeterpunten voor aankomende editie

– Dit jaar zijn er 10 seminar zalen
DJ2DJ (samen Gearjunkies) introduceert dit jaar een netwerk plek in de Barzone in de seminar area!  
– Mixing & Mastering seminars naar een grotere zaal
Ableton host samen met Pyntago een eigen zaal  en presenteren o.a. de nieuwe ‘Push’ controller.
– Beursvloer zal dit jaar minder geluidsvolume produceren
– Er is een beursvloer programma met entertainment
– Meer deelnemende labels bij de Demo Feedback Lounge
– Dit jaar is het toegestaan tijdens Dancefair in en uit te lopen ivm polsbandjes
– Minder seminar tickets in de verkoop voor betere doorstroming (van 4500 naar 3700)  
– Jaarbeurs ging met de billen bloot dus er zijn meer catering uitgiftes met snacks en betere prijzen
– Nicky Romero en Laidback Luke doen zondag een technische seminar ipv Q&A
– Kaiserdisco en Marc Romboy zijn de nieuwe techno/tech house helden die zijn toegevoegd
– Frontliner en D-Block S-te-fan en Digital Punk zijn nieuwe toegevoegde hardstyle namen

Nieuw op Dancefair

Verdere Dancefair nieuwelingen zijn: Joeysuki, Dyro, Roul and Doors, Mightyfools, Tony Rohr (USA), René Amesz, Gregor Salto, 2000 and One, Alvaro, Sick Individuals, Derick Banks, Kimberlee Ramirez, Julian Jordan, Martin Garrix, Joop Junior, Rebourne, Biggi, Glow in the Dark, Leon Bolier, B-Front, Leroy Styles, Roger Martinez, La Fuente, Stefan Vilijn, Dirtcaps, Joran van Pol

DANCEFAIR TIPS

1. Er gaat veel informatie op je af komen en je gaat vele mensen ontmoeten, haal het meeste uit je Electronic Music Adventure en kom uitgerust naar Dancefair!

2. Kom op tijd naar je seminar! Wees minimaal 25 minuten voor jouw seminar aanwezig!

3. Neem een opgeladen laptop mee en headphones om je muziek te laten horen aan mede producers en dj’s die je ontmoet als je dat wilt doen en gebruik je headphones om gear te kunnen checken op de beursvloer!

DEMO FEEDBACK LOUNGE

Ben jij een producer? Zorg dan dat je je beste producties weer meeneemt naar Dancefair, want vele house, feedback loungetechno, hardstyle en hardcore labels zoals Selekted, Be Yourself, GEM Records, Hardsoul, Nicky Romero’s Protocol en Laidback Luke’s Mixmash zullen aanwezig zijn.

Check de lijst met deelnemende labels onder ‘Demo Feedback‘. Deze lijst zal nog worden aangevuld met veel meer deelnemers. Op 2 februari zullen we alle labels presenteren inclusief de dag dat zij aanwezig zijn.

Check alle info op Dancefair, koop je kaarten hier.

 

 

 

Post Your Thoughts