Gearjunkies.com Official Press Partner Dancefair

As of this week we (Gearjunkies.com and DJ2DJ.nl) are the official press partner for the DJ and producer convention Dancefair here in The Netherlands. On 16 and 17 february Dancefair will take place in the Jaarbeurs in Utrecht. Here the latest gear will showed for DJ’s and producers. Also there will be workshops and seminars by Dutch and International top DJs and producers who will share their knowledge about the job and the music industry with visitors of the fair. Big names like Kaiserdisco, Lucien Foort, Laidback Luke, and many more have already been confirmed and many others will follow shortly!

Below is the official statement by our Dutch DJ website DJ2DJ.nl. Text is in Dutch (sorry):

Goed nieuws! Afgelopen week zijn we met Norman Soares, de grote man achter Dancefair, tot overeenstemming gekomen om onze krachten te bundelen voor het event op 16 en 17 februari. Naast deze editie zullen wij als DJ2DJ (en Gearjunkies.com) ook voor de komende edities de officiële pers partner zijn van Dancefair.

DJ2DJ

Onze website is ontstaan uit het gebruikersforum DJ2DJ.nl. Eind 2010 hebben wij vanuit Gearjunkies de zaak overgenomen en het roer omgegooid en het ‘blog’ gestart. Eén van de betere beslissingen die we ooit hebben genomen aangezien het forum letterlijk op haar kont lag. Sinds deze ‘make-over’ zien we alleen maar een continue groei aan bezoekers en views. Door onze inzet, kennis en ons netwerk zijn we gevraagd om mee te werken aan Dancefair. En hier gaan wij dan ook met veel plezier op in, dit jaar en en voor de volgende jaren!

Dancefair 2013

Op 16 en 17 februari zullen wij natuurlijk ook op Dancefair aanwezig zijn. Met een eigen ruimte kunnen we jullie ontvangen om een beetje tot rust te kunnen komen tussen alle workshops, seminars en ‘infovergaring’ op de beursvloer zelf. We zijn nog volop bezig om alle details goed in te vullen. Waarschijnlijk gaan we er bijvoorbeeld een DJ setje neerzetten om DJ’s de kans te geven een korte set neer te zetten. Maar nogmaals de details hiervoor zullen nog volgen.

Zoals gezegd, Dancefair vindt plaats op 16 en 17 februari en is het meest ideale event voor iedere ambitieuze DJ en producer om kennis te vergaren van mensen die het al weten. Vele Nederlandse en internationale top DJ’s en producers zullen aanwezig zijn om met workshops en seminars hun kennis te delen met jullie!

Het programma is nog volop in beweging. Dagelijks worden nieuwe namen toegevoegd, maar de namen die we nu al kunnen bevestigen zijn o.a. Lucien Foort, Laidback Luke, Baggi Begovic, Vato Gonzalez, Frontliner, Taras van de Voorde, Jordy Dazz, Billy the Kit, Quintinoo, Benny Rodrigues, René Amesz en zoveel meer namen. Teveel om op te noemen!

Kaartverkoop

Ga dit dus niet missen! Zorg dat je op tijd je kaartje hebt voor dit topevenement. Via de Dancefair website kun je je kaartjes kopen.”

 

 

 

Post Your Thoughts